Οινοποιείο NICO LAZARIDI: μοναδικές κυκλοφορίες κρασιού

Το πασίγνωστο οινοποιείο Λαζαρίδη ξεχωρίζει για τους παρακάτω κωδικούς κρασιού που έφερε στην αγορά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ-ΕΡΥΘΡΟ & το CAVALIERI MERLOT.

ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ

-ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ

Το Μαγικό Βουνό – ένα όνομα, ένας θρύλος, ένα κρασί που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις. Μυστηριακό ως προς το όνομά του παραπέμπει στο χρυσοφόρο Παγγαίο όρος που υψώνεται επιβλητικό απέναντι από το Οινοποιείο Château Νico Lazaridi. Συνδέεται με τον ιστορικό θησαυρό της Διονυσιακής λατρείας, την αναζήτηση θησαυρών από τον Μέγα Αλέξανδρο και αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών μεταξύ ανατολής και δύσης εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το Μαγικό Βουνό ερυθρό , που παράγεται από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc, από την πρώτη του κυκλοφορία το 1990 και ως σήμερα, παραμένει ένα αξεπέραστο προϊόν, μία γεύση θεία, ευγενική, μυστηριακή που χαρακτηρίζει την ποιότητα της NICO LAZARIDI.

 

CAVALIERI MERLOT

-ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ

To όνομα Cavalieri παραπέμπει στον τίτλο του Cavaliere που έχει απονεμηθεί σε μέλη της οικογένειας Νίκου Λαζαρίδη, σε αναγνώριση της συμβολής τους στην Ιταλική Δημοκρατία. Η ιδιαίτερη δημοφιλής ποικιλία Merlot που μεγαλουργεί στο Bordeaux και την Τοσκάνη πρωταγωνιστεί σε αυτό το φινετσάτο ερυθρό κρασί που προέρχεται από επιλεγμένα αμπελοτόπια χαμηλής στρεμματικής απόδοσης που καλλιεργούμε στην Αγορά και τα Πηγάδια Δράμας.

Σχετικές δημοσιεύσεις